Transporter

Transporter

Välkommen till Flyttprinzen – en välrenommerad flyttfirma i Jönköping med lång erfarenhet av transporter och flytthjälp i Jönköping. Vi har en rutinerad personalstyrka som drivs av en vilja att göra ett riktigt bra jobb. Ett väl utfört arbete, god kundservice och kvalitet före kvantitet är de tre viktigaste grundpelarna i vår verksamhet sedan vår flyttfirma grundades år 2016.
 

Trygga transporter som kommer fram i tid

Oavsett om du anlitar oss för att transportera enstaka gods, ett stort parti varor eller ett tungt kassaskåp kan du räkna med att vi har rätt personal och utrustning för uppdraget. Vi är alltid noga att hålla avtalade tider för att din transport ska komma fram inom avtalad tid, och har givetvis tecknat en ansvarsförsäkring som innebär att din transport är försäkrad genom oss. Om du har några funderingar eller skulle behöva göra ändringar i uppdragsbeskrivningen kan du alltid nå oss via telefon både före och under transporten.
 

Expressbud

Flyttprinzen kör även expressbud både till och från flera olika städer i Sverige – till exempel Jönköping, Växjö, Kalmar Stockholm och Göteborg.

Kontakta oss om du vill höra mer om oss och hur vi kan hjälpa dig med din transport på bästa sätt! 


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Flyttprinzen

Vill du anlita vårt flyttföretag i Jönköping eller Kronobergs län? Då är du varmt välkommen att fylla i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi till dig snarast!