Kom i kontakt med oss på FlyttPrinZen

Kom i kontakt med oss på FlyttPrinZen

Är du intresserad av att anlita vårt flyttföretag i Jönköping för ditt behov av flytthjälp? Fyll i vårt kontakformulär så hjälper vi dig!

Flyttprinzen är din lokala flyttfirma i Jönköping! Grundstommen i vår verksamhet är trygga och högkvalitativa tjänster, erfaren personal och ett gediget engagemang. Vi är måna om att du som kund ska känna dig nöjd med både slutresultat och vår service när du anlitar vår flyttfirma för flytthjälp i Jönköping. Så här säger en av våra många nöjda kunder, Charlotte:

Utöver ett generöst och vänligt bemötande kom hela bohaget fram helt rent och i tid. Jag skulle absolut anlita Flyttprinzen igen och jag rekommenderar dem varmt!

Vill du bli vår nästa nöjda kund och ta del av våra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta vår flyttfirma i Jönköping redan idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Kontakta oss för smidig flytthjälp i Jönköping

Vill du slippa bära ut alla möbler och städa ditt gamla bohag när du ska flytta? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Jönköpings effektivaste flyttfirma! Vi fixar allt med din flytt!

Vi är stolta över vår höga kundnöjdhet

Eftersom Flyttprinzens främsta mål är att göra våra kunder riktigt nöjda och bistå med kvalitetstjänster inom flytt, är vi väldigt stolta över att kunna visa upp våra fina kundomdömen som vi mottagit genom åren.
Recension från Sally S
Anlitade killarna för flytt ca 20 mil, trodde aldrig en flytt kunde gå så smidigt! Otroligt enkelt för mig som kund, bra kommunikation både innan och under flytt. Hade inte kunnat vara nöjdare, rekommenderar starkt!
Sally S
Recension från Britt-Marie A
Använde Flyttprinzen AB för att flytta bohag i mitt hus. Flytten gick från mitt hus till lägenhet samt förråd i annan byggnad än lägenheten. Blev trevligt bemött av båda killarna som kom o flyttade. Kommer att använda mig av företaget när jag ska flytta till hus igen. Vill verkligen rekommendera företaget...
Britt-Marie A
Recension från Ann B
Jag beställde flytt. Fick snabbt och trevligt svar. Fick också omgående veta kostnad och vilka mertjänster de erbjöd på ett icke påtvingade sätt. God kontakt och avstämning innan flytten så allt stämde och vi hade koll båda parter. Kom på avtalad tid och skötte flytten snabbt, smidigt och oerhört kundvänligt. Precis enligt mina förväntningar. Sociala och vänliga människor på rätt plats. Är mer än nöjd med företaget. Rekommenderar dom varmt.
Ann B