Vad kostar det att anlita en flyttfirma i Jönköping?

Så vad kostar det egentligen att anlita en flyttfirma i Jönköpings län?


Följande stycken är svar på frågor vi får relaterat till kostnaden för flytthjälp i Jönköping.

Givetvis varierar priset beroende på vilken flyttfirma du väljer att anlita i Jönköping. Det finns dock andra faktorer som gör att priset går upp och ner. Andra variabler som avgör priset är: hur mycket du ska flyttas, distansen på flytten, vart du bor, hur lång tid det tar att utföra flytten och typen av fastighet du ska flytta till och från.
Vi på Flytthjälp Jönköping kan inte skriva ett exakt pris för din kommande flytthjälp, men nedan är saker som kommer att influera priset vid en flytthjälp. Vi kan alltid erbjuda dig en kostnadsfri offert så du vet vad det kostar innan du anlitar ett flyttföretag. 

Följande faktorer påverkar priset för flytthjälp i Jönköping

Förarbete som kostnads effektiviserar din flytthjälp

Flytten blir billigare om du förbereder med färdigställda kartonger vid ingången av din bostad. Detta är något som effektiviserar arbetet för våra flyttare vilket gör att jobbet blir klart snabbare och kostar dig mindre pengar. Det är dock viktigt att paketera era gods säkert och tryggt med riktigt bra flyttkartonger.

Packning och emballage till din flytt

Vill du förutom transport och bärhjälp även få hjälp med att packningen av din inredning så stiger förstås prislappen för flytthjälpen. Detta är dock något vi rekommenderar starkt. Vi har erfarenhet av trygg och säker packning med många nöjda kunder.

Avstånd mellan punkt A och B

Distansen mellan bostäderna är givetvis en kostnad som läggs på i priset vid flytthjälp i Jönköpings län. Det kostar Flytthjälp Jönköping bensin, anställdas löner och andra avgifter. Något att tänka på är att om flytten sker i rusningstrafik så kan det dra ut på tiden och vid en timbetalning kosta mer.

Antal personer som bär 

När du anlitar en flyttfirma i Jönköpings län så går det generellt sätt snabbare desto fler personer som hjälper till med flytten, men tänk på att varje person ska ha en lön för sitt arbete och det reflekterar givetvis i priset.

Antal flyttkartonger

Vi rekommenderar verkligen dig att ha riktigt bra flyttkartonger vid flytten i Jönköpings län. En tumregel vi brukar använda är att räkna med ungefär en flyttkartong per kvadratmeter i hemmet. Glöm inte eventuella förrådsutrymmen, carport eller garage. Antalet flyttkartonger du behöver till din bostad är svårt att säga men här kommer en bra mall: 4 rum och kök på 100 kvm blir ca 80 - 100 flyttkartonger 3 rum och kök på 80 kvm blir ca 70 - 80 flyttkartonger 2 rum och kök på 50 kvm blir a 45 - 50 flyttkartonger

Planera datumet för din flytt

Vi vill informera om att tidpunkten för din flytt spelar ganska stor roll från ett kostnadsperspektiv av flytthjälp i Jönköping. Vi mer betalt på röda dagar och helger (fortfarande resonabelt). Men vi vill erbjuda våra kunder i Jönköping denna möjlighet.

Flyttstädning

Vi rekommenderar dig att välja flyttstädning i samband med flytthjälpen. Detta är ett populärt komplement för att bli klar och slutföra flytten. Vi på Flytthjälp Jönköping stävar efter att vara ditt förstahandsval av flyttfirma när du behöver flyttstädning och flytthjälp i Jönköping.

Fast kostnad eller per timme vid flytthjälp i Jönköping

Det finns många olika tillvägagångssätt vid flytthjälp i Jönköping. Du kan antingen välja mellan fastpris eller pris per timme. Vi brukar erbjuda kunden båda alternativen och förklara för och nackdelar med båda. De flesta kunder tycker det är skönt att veta i förväg veta hur mycket den totala summan kommer bli för flytthjälpen vilket är fullt försåtligt. Du kan få ett kostnadsförslag för din flytt i Jönköping direkt via formulären på hemsidan, kostnadsfritt.

Flytthjälp med RUT-avdraget i Jönköping

Du har möjligheten att använda RUT-avdraget vid flytthjälp. Du använder RUT-avdraget genom att flyttfirman gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du betalt fakturan så begär Flytthjälp Jönköping utbetalning från Skatteverket. Om/när skatteverket godkänner utbetalningen så fylls beloppet in i din inkomstdeklaration. Något som är viktigt att tänka på innan man anlitar ett badrumsföretag i Jönköping är att du som privatperson måste betalt tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda RUT-avdraget vid din badrumsrenovering. Skriv in till Flytthjälp Jönköping för mer information.


Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning & offert inför din flytthjälp i Jönköping

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi er för ytterligare information om er flytt. Det går också bra att ringa oss!