Privatflytt

Privatflytt

Är du i behov av professionell flytthjälp i Jönköping eller närliggande områden? Då har du kommit rätt! Flyttprinzen är din lokala flyttfirma med lång erfarenhet inom flyttbranschen. Vi brinner för att göra din flytt roligare, smidigare och mer stressfri genom att ta över ansvaret för din flytt och ge dig riktigt god service.

När du anlitar oss för flytthjälp i Jönköping får du alltid:

 • En trygg och stressfri upplevelse
  Våra professionella medarbetare ser till att din flytt genomförs smidigt och tryggt för att din flytt ska bli en bra upplevelse för dig. Dina ägodelar är givetvis försäkrade genom oss om olyckan mot förmodan skulle vara framme.
 • God service
  Vi behandlar alla våra uppdrag med stor omsorg och strävar alltid efter att ge dig bästa tänkbara service. Vi är alltid bara ett telefonsamtal bort om du har några funderingar. 
 • Rätt till RUT-avdrag
  När du i egenskap av privatperson anlitar oss för flytthjälp i Jönköping ser vi till att du får ta del av RUT-avdraget. Detta innebär att du får dra av hela 50 % av våra arbetskostnader för din flytt.
 • Garanti på 10 dagar
  Skulle du ha några synpunkter på vårt arbete erbjuder vi en garanti som innebär att vi alltid åtgärdar eventuella klagomål inom 10 dagar
   
  Varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med flytthjälp i Jönköping eller kringliggande områden.

Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Flyttprinzen

Vill du anlita vårt flyttföretag i Jönköping eller Kronobergs län? Då är du varmt välkommen att fylla i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi till dig snarast!